گوشت مرغ کشت شده در آزمایشگاه در منو غذا !
اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که نمی توانید بین لذت خوردن یک تکه ناگت مرغ با نگرانی های اخلاقی خود تمایزی قائل شوید، به زودی توسط شرکت ممفیس گوشت می توانید گوشت مرغ و اردک را که به روش کشت در آزمایشگاه بدست آمده اند را استفاده کنید.
جدای از مسائل شاید اخلاقی مبنی بر ظلم و ستم به حیواناتی که رژیم غذایی گوشتخواران را تامین می کنند و مشکلات و مضراتی که پرورش و نگهداری از این دام و طیور به محیط زیست وارد می کنند. مثل تولید گازهای گلخانه ای، حمل و نقل، نگهداری و یا اشغال زمین و تامین غذا و آب و بیماری هایی که دچار می شوند، تولید گوشت هایی که در آزمایشگاه رشد یافته اند می تواند علاوه بر تامین نیاز انسانها هیچ کدام از مشکلات ذکر شده را نداشته باشد که می تواند انقلابی در زمسنه تامین مواد غذایی باشد.
در سال ۲۰۱۳، اولین نمونه از گوشت گاو رشد یافته در آزمایشگاه به عنوان یک دستاورد مهم معرفی شد. و از آن زمان شرکت های مختلف بر روی بهبود طعم و مزه و هزینه های آن تحقیقات بسیاری انجام دادند، اما به تازگی و توسط شرکت ممفیس گوشت در فوریه ۲۰۱۶ اولین نمونه از این نوع گوشت که تمامی شرایط گوشت طبیعی مثل طعم و مزه را دارا می باشد در آزمایشگاه تولید کرد که می تواند جایگزین خوبی برای گوشت های طبیعی باشد.
اما بعد از تولید موفقیت آمیز گوشت قرمز توسط شرکت ممفیس، در اقدام مشابه دو شرک تهیه و تولید مرغ سوخاری همین روش را برای تولید گوشت مرغ از سلول های ماهیچه حیوان به صورت کشت آزمایشگاهی کردند که این روش نیز با نتیجه خوبی همراه بود و توانستند گوشت مرغ و اردک را به صورت کاملاً آزمایشگاهی با همان طعم و مزه تولید کنند.
هرچند این روش هنوز هزینه های زیادی دارد ولی حالا که طعم این نوع از گوشت ها بسیار نزدیک به نمونه طبیعی شده و با استفاده از روش های نوین می توان شاهد تولید این نوع از گوشت بدون دخالت حیوان زنده باشیم. به گفته شرکت ممفین تا سال ۲۰۲۱ شاهد تولید انبوه این نوع از گوشت ها در سراسر جهان خواهیم بود.
منبع: Memphis Meats (PDF)