۱۰ ویژگی باور نکردنی مصرف آجیل
آجیل منبع خوبی از ویتامین ها و مواد مغذی است که موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری می شود. این قابلیت در تمامی نمونه های آجیل وجود دارد از نمونه های بومی آسیای صغیر گرفته تا انواع دیگری که در دیگر نقاط جهان رشد می کنند. چه به صورت خام مصرف شوند یا به عنوان یک ماده افزودنی در دستور العمل دسرها! با خواندن این مقاله خواص باور نکردنی آجیل را برای شما بیان می کنیم!
برخی از مواد مغذی در آجیل عبارتند از:
- پروتئین
- چربی های سالم
- فیبر
- آنتی اکسیدان ها
- استرول ها
- مواد معدنی (سدیم، پتاسیم، فسفر، آهن، روی، منیزیم، کلسیم)
- ویتامین B و E
در اینجا، ما می خواهیم یک لیست از ۱۰ مزایای باور نکردنی و خواص آجیل را به اشتراک بگذاریم که می تواند برای سلامتی بدن شما بسیار مفید باشد. هرچند که ذکر این مورد ضروریست که بهترین نوع آجیل، آجیل های خام و فراوری نشده می باشند.
۱- ضد التهابی
با توجه به دارا بودن اسیدهای چرب اشباع شده، روی و امگا ۳، آجیل به طور طبیعی ضد التهابی می باشد ضمن اینکه باعث افزایش توانایی سیستم دفاعی بدن می شود. همه انواع آجیل ها دارای خواص مشابهی هستند که باعث می شود گزینهی مناسبی برای از بین بردن علائم التهابی باشند.
۲- جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی
برای کسانی که از حمله قلبی رنج می برند یا افرادی که در معرض خطر بیماری قلبی عروقی هستند، خوردن آجیل خام می تواند مفید باشد. اسیدهای آمینه در مغز آجیل می تواند از حمله قلبی و انسداد عروق جلوگیری کند. خوردن آجیل یک راه طبیعی برای مراقبت و سلامت قلب شماست.
۳- بهبود گردش خون
علاوه بر مراقبت از قلب شما، آجیل برای بهبود گردش خون بسیار مفید است زیرا غلظت ویتامین B3 موجود در آن زیاد است. این ویتامین باعث می شود جریان خون در بدن راحت تر انجام شود بنابراین کمتر دچار بیماری قلبی می شوید.
۴- کاهش چربی بدن
آجیل ممکن است برای قلب شما عالی باشد، اما خوب است بدانید به بدن شما در از بین بردن چربی های اضافی کمک می کنند. خوردن آجیل اشتها را کاهش می دهد، بنابراین کربوهیدرات کمتری را دریافت می کنید. علاوه بر این، فیبر در آجیل، سیستم گوارش شما را تحریک می کند تا دچار یبوست نشوید.
۵- سیستم عصبی را بهبود می بخشند
ویتامین ها و اسید های چرب امگا ۳ و ۶ موجود در آجیل باعث تحریک عملکرد سیستم عصبی و بهبود سلامت نورون ها و فعالیت کلی مغز می شود. آجیل همچنین به بهبود حافظه و افزایش ظرفیت یادگیری کمک می کند که برای کودکان و نوجوانان ضروری است.
۶ – تقویت سیستم ایمنی بدن
هیچ کس از داشتن بیمار لذت نمی برد، بنابراین مهم است که بدانیم چگونه از بدن خود مراقبت کنید تا سالم بمانید. استفاده مستمر از آجیل باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
ویتامین E و آنتی اکسیدان های موجود در آجیل، باعث تولید آنتی بادی هایی می شوند که مسئول از بین بردن باکتری ها، انگل ها و ویروس هایی هستند که باعث بیماری می شوند.
۷- درمان مشکلات کبدی
بیماری های کبدی می تواند با آسیب رساندن به عملکرد کبد، شما را به طور جدی دچار مشکل کنند. مهم است که یاد بگیریم چه غذاهایی می توانند از این ارگان بسیار حیاتی محافظت کنند تا از آسیب رسیدن به آن جلوگیری شود. اجیل به لطف داشتن آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب ضروری باعث محافظت و پاکسازی کبد می شوند.
۸- جلوگیری از پوکی استخوان
پوکی استخوان باعث کاهش توده استخوانی می شود، در این حالت استخوان ها نازک، ضعیف و شکننده می شوند. این شرایط اگر در سن بالا باشید بیشتر می تواند برای شما دچار مشکلات حرکتی شود. با مصرف آجیل توده استخوانی افزایش یافته و تراکم مواد معدنی در استخوان ها بیشتر می شود. یکی از مواد معدنی یافت شده در آجیل، کلسیم می باشد که باعث می شود آجیل ها برای مراقبت از استخوان ها ضروری باشند.
۹- خلق و خوی شما را بهبود می بخشند
استرس، خستگی و ناامیدی گاهی اوقات می تواند به عدم وجود برخی مواد مغذی مرتبط باشد. بعضی از افراد ممکن است زمانی که دچار استرس می شوند برای کاهش این حالت از مواد قندی استفاده کنند، اما جالب است که مصرف آجیل می تواند به همان اندازه موثر باشد.
قندهای طبیعی، ویتامین ها، و آنتی اکسیدان های موجود در آجیل ها می توانند روحیه شما را بهبود ببخشند، لذا خوردن آجیل به صورت روزانه می تواند برای کاهش استرس عالی باشد.
۱۰- برای پوست عالی هستند
شما نیاز به ویتامین E برای داشتن پوست سالم، نرم و جوان دارید که می تواندی این ویتاوین موثر را در آجیل پیدا کنید. استفاده از ماسک ها و روغن های ساخته شده از آجیل باعث می شوند که مراقبت کاملی از پوست خود داشته باشید.
همچنین باعث برطرف شدن علائم پیری زودرس می شود.
خطرات خوردن بیش از حد آجیل
همانطور که مصرف هر ماده غذایی بیش از حد می تواند مشکلاتی را برای بدن ایجاد کند، مصرف بیش از حد آجیل هم می تواند مشکلاتی را برای شما ایجاد کند. بنابراین بهتر است که ابتدا با یک متخصص تغذیه صحبت کنید تا میزان مورد نیاز مصرف روزانه برای بدن شما را تعیین کند.
بهتر است بدانید که اگر از آجیل بیش از حد مصرف کنید، ممکن است به علت مقدار زیاد اسید اگزالیک دچار سنگ کلیه شود ضمن اینکه معمولاً آجیل های بوداده شده حاوی مقادیر زیادر نمک می باشند که می تواند مشکلات فشار خود برای شما به وجود بیاروند.
پس اندازه نگه دار که اندازه نکوست