۶ خاصیت پوست هندوانه که از آن غافل هستیم
آیا شما هم بعد از خوردن هندوانه پوست آنرا دور می اندازید؟ آیا می دانید که پوست هندوانه یکی از سالم ترین بخش هایی از هندوانه است؟ می خواهیم در این مقاله خواص پوست هندوانه و روش های استفاده از آن را به شما آموزش دهیم در ادامه با دیجیت همراه باشید.
همه ما می دانیم که هندوانه میوه بسیار سالمی است. زیرا با هیدراته کردن سموم باعث از بین رفتن آنها در بدن می شود. با این حال، اغلب یکی از قسمت های بسیار مفید آن یعنی پوست هندوانه را به سطل زباله می اندازیم، با وجودی که خواص بسیاری برای بدن دارد.
مزایای شگفت انگیز پوست هندوانه
همانطور که گفتیم، هندوانه دارای مزایای متعددی است. اما در اینجا می خواهیم خواص پوست هندوانه رابرای شما بیان کنیم:
۱ – به تاخیر انداختن پیری
معمولاً رادیکال های آزاد باعث پیدایش چین و چروک و بیشتر شدن آن ها می شوند که در این راه بهترین سلاح برای مبارزه علیه آنها، ویتامین های A – C و لیکوپن می باشند.
جالب است بدانید که تمام این مواد در پوست هندوانه یافت می شوند از این رو، می توان گفت که پوست هندوانه مانند یک آنتی اکسیدان عمل می کند.
برای همین منظور دو روش برای استفاده از پوست هنودانه وجود دارد – اول اینکه به صورت مستقیم بر روی پوست قرار دهید – دومین روش اینکه به صورت مستقیم مصرف کنید، که معمولاً روش دوم موثر تر است.
روش استفاده
به راحتی می توانید بخش های سفید پوست هندوانه را جدا کرده، آب آنرا گرفته و مصرف کنید.
۲ – پاک کننده ایده آل پوست صورت
هندوانه دارای خواص قابض می باشد، به طوری که یکی از بهترین مواد برای پاکسازی پوست می باشد. در واقع با استفاده از آن می توانید تمام ناخالصی های پوست خود را پاک کنید بدون اینکه متوسل به محصولات مراقبت از پوست شیمیایی باشد!
بنابراین، هم پول خود را بیهوده برای سلامتی پوست خود خرج نکرده اید، و هم از عوارض جانبی و مخوف استفاده طولانی مدت از مواد شیمیایی اجتناب کرده اید.
روش استفاده
ساده ترین راه برای استفاده از این قابلیت خوب پوست هندوانه، ماساژ پوست صورت است.
هرچند که می توانید عسل را هم اضافه کنید زیرا عسل دارای خواص آنتی بیوتیکی و ضد التهابی است و همیشه مفید برای پوست ظریف این منطقه از بدن می باشد.
۳- بهبود گردش خون
سیترولین، که به نافع گردش خون است، یکی دیگر از مواد مغذی مفید موجود در پوست هندوانه است.
رگهای خونی به لطف همین ترکیب آلی همواره سالم مانده و قابلیت ارتجاعی خود را حفظ می کنند، در واقع می توان گفت گردش خون به درستی در تمام بدن انجام می شود.
روش استفاده
در این راستا، توصیه می کنیم با استفاده از مخلوط کن از یا آب میوه گیری یک معجون مفید از پوست هندوانه برای جلوگیری از مشکلات قلبی و عروقی درست کنید و نوش جان نمایید.
۴- کمک به خوابیدن
در مغز انسان به واسطه خوابیدن، سطح سروتونین پایدار می گردد، به همین منظور انسان ها نیاز به خواب دارند، اما به دلیل استرس و زندگی شهرنشینی که امروزه بیشتر افراد دچار آن هستند، افراد خواب کافی ندارند، بنابراین نمی توانند یک خواب کامل، خوب و راحت داشته باشند.
خوشبختانه، پوست هندوانه غنی از کربوهیدرات های پلی ساکارید است که کمک به تولید سرتونین در مغز می کند.
جالب است بدانید که پوست هندوانه علاوه بر بهبود کیفیت خواب، کمک به افزایش ساعات خواب شبانه میکند.
۵- باعث تامین انرژی بدن می شود
همانطور که گفتیم پوست هندوانه باعث فراهم آوردن یک خواب خوب و کامل می شود بنابر این روز را با انرژی کامل آغاز می کنیم.
این انرژی به لطف ویتامین B6 است که در بدن برای سنتز دوپامین و منیزیم ضروری است. هر دو ای مواد ایده آل برای شروع یک روز با انرژی هستند.
به همین دلیل، توصیه می کنیم که از مخلوط یا آب پوست هندوانه به عنوان بخشی از صبحانه استفاده کنید.
۶- کاهش دهنده چربی
آرژنین موجود در پوست هندوانه باعث جلوگیری از سلول های چربی در بدن می کند. علاوه بر آن، خواص مدر آن باعث تحریک از بین بردن چربی در بدن می شود.
امکان استفاده از مزایای پوست هندوانه با این دستور غذایی:
طرز تهیه آب هندوانه
حداقل دو برش هندوانه
چند برگ نعناع
روش تهیه
اول، دو برش پوست هندوانه را در مخلوط کن بریزید.
سپس، آنها را مخلوط کنید تا یک مخلوط صاف بدست بیاید.
حالا چند برگ نعناع را اضافه کرده و نوش جان می کنید.
اگر می خواهید از این مخلوط برای کاهش وزن استفاده کنید، مقداری یخ خرد شده اضافه کنید.
با استفاده از این دستور غذایی می توانید به رفع خستگی بدن خود کمک کنید.
سالاد هندوانه
ترکیب تکه های پوست هندوانه، از جمله بخش سفید، با پیاز همراه با فلفل سیاه
این مخلوط ممکن است کمی عجیب به نظر برسد، اما آن را امتحان کنید. هرچند که ممکن است آن را دوست نداشته باشید!
سوپ سرد
یکی از خوشمزه ترین، با طراوت ترین و مفید ترین سوپ ها، سوپ کیوی، خربزه و هندوانه است.
برای تهیه هر سه را با هم مخلوط کنید و با توجه به ذاعقه خود مقدار هرکدام را که خواستید زیاد و کم کنید.