دانشمندان استرالیایی توانستند پودر کلم بروکلی مغذی تولید کنند!
خوردن روزانه سبزیجات و میوه هی تازه می تواند برای بسیاری کار دشواری باشد! ضمن اینکه تنها عده کمی هستند که می توانند و یا دسترسی به تمام انواع میوه ها و سبزیجات را دارند. اما به تازگی دانشمندان استرالیایی روش ساده ای برای استفاده از کلم بروکلی ابداع کرده اند که افراد می توانند با استفاده از پودری که از این گیاه مفید ساخته اند مصرف روزانه آن را بسیار ساده و تنها با پاشیدن این پودر بر روی غذاهای خود از خواص آن بهرمند شوند.
اگر چه کلم بروکلی برنده مسابقه محبوبیت نیست، اما این نوع کلم حاوی مواد مغذی است که باعث می شود خطر ابتلا به امراضی چون انواع سرطان و دیابت نوع ۲ بشدت کاهش یابد، همچنین مصرف آن موجب بهبود مزاج و سلامت روده می شود. هرچند که به دلیل مشکلات تهیه و آماده سازی آن در بسیاری موارد افراد رقبت کمتری به استفاده از کلم بروکلی دارند!
محققان در موسسه نوآوری هورت و آژانس ملی استرالیا CSIRO توانستند از بروکلی پودری را بدست بیاورند که علاوه بر داشتن ۱۰۰ درصد خاصیت بروکلی طبیعی، بلکه به دلیل روش های تهیه آن دارای رنگ طبیعی، طعم و تمامی مواد مغذی بروکلی می باشد ضمن اینکه به گفته محققیان: مصرف دو قاشق پودر بروکلی معادل مصرف یک کلم بروکلی متوسط می باشد.
از این پودر می توان در تهیه انواع سوپ ها، سالاد ها و یا اضافه کردن به عنوان چاشنی در دیگر غذا ها استفاده کرد ضمن اینکه با توجه به شکل آن به راحتی می توان در غذای بچه ها و بزرگسالانی که علاقه ای به مصرف سبزیجات ندارند استفاده کرد!
منبع: CSIRO